Защо така става?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ам чи ко съм ви напра`йл?
Свий
X
-
Re: Ам чи ко съм ви напра`йл?
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеИ като задавате въпроси се ръководете от правилата за писане на Български книжовен език... Че циганските диалекти не са на голяма почит тук пък и не ги разбираме много...
Това веднага отива в "блясъци"!
Коментар
-
Дисем, от известни време са заглеждам в никовете /и там има "бисери"/ и за този, който споменаваш си мислех дали просто не е обърнал внимание какво се получава от дясно на ляво или го е избрал умишлено.
ПоздравиТодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Тук си прав, ама нали се сещаш че така се нарича едно много симпатично дългоухо пустинно лисиче. Който не вярва да погледне учебниците по биология...Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеДисем, от известни време са заглеждам в никовете /и там има "бисери"/ и за този, който споменаваш си мислех дали просто не е обърнал внимание какво се получава от дясно на ляво или го е избрал умишлено.
Поздрави
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
!!!!Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТук си прав, ама нали се сещаш че така се нарича едно много симпатично дългоухо пустинно лисиче. Който не вярва да погледне учебниците по биология...

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар